Coachingen

Hva er Personal Best online coaching?

Våre coachingtjenester består av individuelt tilpasset personlig trening og kostholdsveiledning over nett. Vi hjelper klienter over hele landet med å nå sine målsetninger – via mobilen. Du kan trene når det passer deg, og har coachen din lett tilgjengelig via app eller mail. I tillegg til veileding mot gode og varige resultater får du verktøyene og informasjonen du trenger for å skape en varig, sunn og balansert livsstil. Prinsippene vi coacher etter er basert på forskning, samt lang egenerfaring innenfor coaching og personlig trening. 

Hvem passer coachingen for?

Personal Best online coaching passer for både menn og kvinner som har mål innenfor:

Hvordan fungerer det:

1.

Du fyller ut et kundeskjema som gir oss opplysningene vi trenger for å skreddersy en plan etter ditt utgangspunkt, dine preferanser, din hverdag og dine målsetninger.

2.

Innen en uke mottar du den ferdige planen din og er klar til å nå målene dine en gang for alle! 

3.

Coachen din evaluerer resultatene dine ukentlig gjennom oppfølgings-perioden og gjør eventuelle endringer som måtte vise seg nødvendig for å optimalisere framgangen din. Coachen er din støttespiller og motivator på veien, og er tilgjengelig også utenom ukesrapporteringene dersom det er noe du lurer på.

4.

Ved endt oppfølgings-periode har du mulighet til å forlenge oppfølgingen, dersom du ikke ønsker å gi slipp på coachen din helt enda. Alternativt kan du fortsette å følge planen din på egenhånd. Prisen for 4 nye oppfølgingsuker er kun 1700,-.

Hvordan treningsprogrammet ditt legges opp

Enten du ønsker å endre kroppens utseende og sammensetning, øke styrken, bedre helsen, forebygge livsstilssykdommer eller forebygge belastningsskader så anbefaler vi at du trener styrke. Derfor baserer vi treningsprogrammene vi skriver på nettopp styrketrening. Styrketreningen tilpasses målsetningene dine, ditt utgangspunkt, eventuell treningserfaring og hvor mye tid du har eller ønsker å bruke på trening. Vi anbefaler at du har tilgang til treningsstudio, men tilpasser også programmer til deg som har et lite utvalg av frivekter hjemme. Du bør ha mulighet til å kunne trene minimum 2-3 styrkeøkter i uka. Har du i tillegg målsetninger innenfor kondisjonstrening eller spesifikk idrett legger vi selvsagt til rette for det også. Skulle du være usikker på om coachingen vår passer dine målsetninger eller eventuelle utfordringer må du gjerne ta kontakt med oss.

IMG_6101

Hvordan kostholdsplanen din legges opp

Vi ønsker at du skal etablere et varig næringsrikt kosthold samtidig som du når målene dine på en sunn og god måte. En god diett handler ikke om å utelukke et stort spekter av matvarer. Det handler om å sette vanlig mat i system slik at en sikrer å få i seg de næringsstoffene kroppen trenger gjennom god, variert og familievennlig mat. En slik balanse skaper de beste forutsetninger for å lykkes over tid og skape varige resultater. Kostholdsplanen tilpasses din hverdag, dine preferanser og eventuelle allergier / intoleranser. Har du et vegetarisk kosthold tar vi hensyn til det også.

 Kontakt oss ved spørsmål