Marte Sørmo

Personal Best online coaching med Marte

Marte Sørmo er utdannet personlig trener og har en bachelor i ernæring. Hun har spesialisert seg innenfor overvekt og fedme med en mastergrad i fedme og helse ved NTNU. Marte har flere års erfaring som personlig trener, kostholdsveileder og bootcamp-instruktør. Hovedområdet hennes er livsstilsendring og varig vektnedgang for personer med overvekt og fedme, og hun har hjulpet mange av sine kunder med å gå ned i vekt og til å få en bedre helse.

Marte Sørmo

Personlig har Marte lang erfaring fra både styrketrening og utholdenhetsidrett, og hun har konkurrert i Bikini Fitness. Per nå trener hun mest styrketrening og CrossFit.

Målet til Marte som coach er å motivere deg, og gi deg de verktøyene du trenger for å oppnå det du ønsker.

Hun er opptatt av at du skal oppnå varige resultater, med gode rutiner for både trening og kosthold, og å finne gode løsninger som passer for deg og din hverdag.

Uansett hva målet ditt er, har Marte troen på at med hardt arbeid over tid så kan du oppnå akkurat det du vil, og hun setter krav til deg slik at du oppnår det du ønsker. Hun vil gi deg nyttig og relevant kunnskap om hva som fungerer spesifikt for deg, og vil hjelpe deg til en livsstilsendring som du kan trives med i lang tid fremover.

Coachingpakker

Coachingpakke DeLuxe

4300 ,- Inneholder:
 • Skreddersydd kostholdsplan​
 • Skreddersydd treningsprogram
 • 4 uker individuell oppfølging
 • Livsstilsguide
 • Videodemonstrasjoner av øvelser
 • Stort hefte med middagsoppskrifter
 • Personlig mobil-app (iOS/Android)
Mest populær

Coachingpakke ordinær

4000 ,- Inneholder:
 • Skreddersydd kostholdsplan​
 • Skreddersydd treningsprogram
 • 4 uker individuell oppfølging
 • Livsstilsguide
 • Videodemonstrasjoner av øvelser
 • Stort hefte med middagsoppskrifter
 • Personlig mobil-app (iOS/Android)

Coachingpakke Ordinær for par

6950 ,- Inneholder:
 • Skreddersydd kostholdsplan​
 • Skreddersydd treningsprogram
 • 4 uker individuell oppfølging
 • Livsstilsguide
 • Videodemonstrasjoner av øvelser
 • Stort hefte med middagsoppskrifter
 • Personlig mobil-app (iOS/Android)

Kundeomtaler Personal Best

Hva er Personal Best online coaching?

Våre coachingtjenester består av individuelt tilpasset personlig trening og kostholdsveiledning over nett. Vi hjelper klienter over hele landet med å nå sine målsetninger – via mobilen. Du kan trene når det passer deg, og har coachen din lett tilgjengelig via app eller mail. I tillegg til veileding mot gode og varige resultater får du verktøyene og informasjonen du trenger for å skape en varig, sunn og balansert livsstil. Prinsippene vi coacher etter er basert på forskning, samt lang egenerfaring innenfor coaching og personlig trening. 

Hvem passer coachingen for?

Personal Best online coaching passer for både menn og kvinner som har mål innenfor:

Hvordan fungerer det:

1.

Du fyller ut et kundeskjema som gir oss opplysningene vi trenger for å skreddersy en plan etter ditt utgangspunkt, dine preferanser, din hverdag og dine målsetninger.

2.

Innen en uke mottar du planen din og er klar til å nå målene dine en gang for alle! Har du bestilt coachingpakke med app mottar du også nedlastingsinformasjon til den.

3.

Coachen din evaluerer resultatene dine ukentlig og gjør eventuelle endringer som måtte vise seg nødvendig for å optimalisere framgangen din. Coachen er din støttespiller og motivator på veien, og er tilgjengelig også utenom ukesrapporteringene dersom det er noe du lurer på.

4.

Når de fire oppfølgingsukene er over har du mulighet til å forlenge oppfølgingen din med fire nye uker dersom du ikke ønsker å gi slipp på coachen din helt enda. Alternativt kan du fortsette å følge planen din på egenhånd. Prisen for 4 nye oppfølgingsuke er kun 1550,-.

Hvordan treningsprogrammet ditt legges opp

Enten du ønsker å endre kroppens utseende og sammensetning, øke styrken, bedre helsen, forebygge livsstilssykdommer eller forebygge belastningsskader så anbefaler vi at du trener styrke. Derfor baserer vi treningsprogrammene vi skriver på nettopp styrketrening. Styrketreningen tilpasses målsetningene dine, ditt utgangspunkt, eventuell treningserfaring og hvor mye tid du har eller ønsker å bruke på trening. Vi anbefaler at du har tilgang til treningsstudio, men tilpasser også programmer til deg som har et lite utvalg av frivekter hjemme. Du bør ha mulighet til å kunne trene minimum 2-3 styrkeøkter i uka. Har du i tillegg målsetninger innenfor kondisjonstrening eller spesifikk idrett legger vi selvsagt til rette for det også. Skulle du være usikker på om coachingen vår passer dine målsetninger eller eventuelle utfordringer må du gjerne ta kontakt med oss.

PB-matcollage-nett

Hvordan kostholdsplanen din legges opp

Vi ønsker at du skal etablere et varig næringsrikt kosthold samtidig som du når målene dine på en sunn og god måte. En god diett handler ikke om å utelukke et stort spekter av matvarer. Det handler om å sette vanlig mat i system slik at en sikrer å få i seg de næringsstoffene kroppen trenger gjennom god, variert og familievennlig mat. En slik balanse skaper de beste forutsetninger for å lykkes over tid og skape varige resultater. Kostholdsplanen tilpasses din hverdag, dine preferanser og eventuelle allergier / intoleranser. Har du et vegetarisk kosthold tar vi hensyn til det også.

Online coaching

Hensyn til hverdagen

En livsstilsendring er nødt til å passe inn den enkeltes hverdag skal den bli varig. Vi tar hensyn til at du har andre prioriteringer i hverdagen din, og vet at det er mulig å oppnå gode resultater gjennom en overkommelig treningsmengde.

Resultater som varer

Vi gir deg kunnskapen du trenger for å skape en varig livsstilsendring, som også er nøkkelen til varige resultater.

Coacher som bryr seg

Det er en ære å få ta del i livsstilsendringen din og våre coacher brenner for at du skal lykkes! Coachen din er tilgjengelig daglig, evaluerer framgangen din ukentlig og justerer planen underveis om nødvendig.

Kunden i fokus

Våre kostholds- og treningsplaner skreddersys etter din hverdag, dine preferanser og din treningserfaring. Ingen ferdigprogrammer – alt skreddersys for DEG!

Begynn reisen din i dag!

Vi legger til rette for at du skal få optimalt utbytte av tiden og energien du investerer i treningen din.