OM PERSONAL BEST

Vår visjon er å bidra til bedre helse og økt livskvalitet gjennom fysisk aktivitet, næringsrik kost og mestring. Vi vet at det kan være både ukomplisert og fullt overkommelig å oppnå gode og varige treningsresultater, samt bedre egen helse og livskvalitet, selv i en travel familiehverdag.

Maria Ebeltoft

Maria Ebeltoft er grunnlegger av Personal Best Online Coaching AS. Hun har 7 års erfaring som online coach på fulltid, og har på den tiden veiledet nærmere 1500 klienter mot sine mål innenfor trening, kosthold og livsstilsendring. Kundegruppen har hovedsaklig vært menn og kvinner som har lite eller ingen erfaring med styrketrening fra tidligere, men hun har også coachet fitnessutøvere mot toppen av pallen i nasjonale stevner.

Maria har en bachelorutdannelse i ernæring, er sertifisert personlig trener gjennom Active Education, og er Crossfit Level 1 trener. Hun har selv 16 års erfaring med styrketrening, og brenner for å hjelpe andre med å nå sine målsetninger og etablere gode treningsrutiner.

Maria er aktiv bodyfitness utøver med 9 pokaler fra totalt 12 stevner. Hennes «Personal Best» innen fitness er Overallseier (best av alle høydeklasser) i Oslo Grand Prix.

Les mer

Marte Sørmo

Marte Sørmo er utdannet personlig trener og har en bachelor i ernæring. Hun har spesialisert seg innenfor overvekt og fedme med en mastergrad i fedme og helse ved NTNU. Marte har flere års erfaring som personlig trener, kostholdsveileder og bootcamp-instruktør.  Hovedområdet hennes er livsstilsendring og varig vektnedgang for personer med overvekt og fedme, og hun har hjulpet mange av sine kunder med å gå ned i vekt og til å få en bedre helse. 

Personlig har Marte lang erfaring fra både styrketrening og utholdenhetsidrett, og hun har konkurrert i Bikini Fitness. Per nå trener hun mest styrketrening og CrossFit. 

Målet til Marte som coach er å motivere deg, og gi deg de verktøyene du trenger for å oppnå det du ønsker. 

Hun er opptatt av at du skal oppnå varige resultater, med gode rutiner for både trening og kosthold, og å finne gode løsninger som passer for deg og din hverdag. 

Uansett hva målet ditt er, har Marte troen på at med hardt arbeid over tid så kan du oppnå akkurat det du vil, og hun setter krav til deg slik at du oppnår det du ønsker. Hun vil gi deg nyttig og relevant kunnskap om hva som fungerer spesifikt for deg, og vil hjelpe deg til en livsstilsendring som du kan trives med i lang tid fremover.

Les mer
IMG-3435

 Kontakt oss ved spørsmål