OM PERSONAL BEST

Vår visjon er å bidra til bedre helse og økt livskvalitet gjennom fysisk aktivitet, næringsrik kost og mestring. Vi vet at det kan være både ukomplisert og fullt overkommelig å oppnå gode og varige treningsresultater, samt bedre egen helse og livskvalitet, selv i en travel familiehverdag.

Maria Ebeltoft

Maria Ebeltoft er grunnlegger av Personal Best Online Coaching AS. Hun har 6 års erfaring som online coach på fulltid, og har på den tiden veiledet nærmere 1400 klienter mot sine mål innenfor trening, kosthold og livsstilsendring. Kundegruppen har hovedsaklig vært menn og kvinner som har lite eller ingen erfaring med styrketrening fra tidligere, men hun har også coachet fitnessutøvere mot toppen av pallen i nasjonale stevner.

Maria er sertifisert personlig trener gjennom Active Education, er Crossfit Level 1 trener, og har en pågående bachelorutdannelse i ernæring. Hun har selv 15 års erfaring med styrketrening, og brenner for å hjelpe andre med å nå sine målsetninger og etablere gode treningsrutiner.

Maria er aktiv bodyfitness utøver med 9 pokaler fra totalt 12 stevner. Hennes «Personal Best» innen fitness er Overallseier (best av alle høydeklasser) i Oslo Grand Prix.

Les mer

Maria Benedikte Tørresdal

Maria Benedikte Tørresdal er utdannet fysioterapeut, personlig trener og kostholdsveileder. I tillegg er hun snart ferdig utdannet manuellterapeut som er en mastergrad innenfor fysioterapi, med fokus på muskel og skjelett. Hun har jobbet som fysioterapeut i 3 1/2 år i privat praksis, og har den samme perioden jobbet som personlig trener og kostholdsveileder.

Maria har god erfaring med forebygging og rehabilitering av akutte og kroniske skader, i tillegg til rehabilitering av idrettsskader. Som personlig trener har hun jobbet mye med livsstilsendring hos sine klienter, i tillegg til mer spesifikke målsetninger innenfor styrketrening eller utholdenhetstrening.

Personlig har hun erfaring fra styrketrening og løping, hvor hun blant annet har konkurrert i Athletic fitness og per nå holder på å trene seg opp til halvmaraton. Hun har også erfaring fra vektløfting og CrossFit, som hun varierer treningen sin med.

Som coach er Maria opptatt av at det er dine spesifikke mål som er i fokus, og arbeider med hvordan dere best mulig kan oppnå disse. Som menneske er det mange faktorer som påvirker valg vi tar og resultatene vi får. Maria er derfor nøye med å se hele mennesket, kartlegge hvilke utfordringer akkurat du står ovenfor og vurdere hvordan dere kan takle disse på best mulig vis. 

Les mer

Arve Kristoffersen

Arve Kristoffersen har lang fartstid innen treningsbransjen, og har siden 2007 opparbeidet seg en bred erfaring som alt i fra leder og instruktør, til personlig trener og coach. I løpet av denne tiden har han blitt god på å forstå mennesker, og hva som skal til for å hjelpe andre med å nå målene sine.

Erfaringsmessig kan han skilte med å ha hjulpet alt i fra styrkeidrettsutøvere, fitnessutøvere og maratonløpere, til Ola og Kari Nordmann med å nå målene sine. Hvorav målene har strukket seg i fra norgesmestertitler og norgesrekord, til bedre helse og økt livskvalitet. Hans spesialfelt er teknikk og utførelse, samt tilrettelegging av trening for å kunne jobbe rundt skader og vondter.

Som trener/coach er målet til Arve at hver enkelt skal kunne føle seg trygge på at deres interesser er ivaretatt, og at opplegget er tilrettelagt på best mulig måte, ut i fra deres forutsetninger. Coaching handler like mye om det mentale aspektet, som “the do´s and dont´s”. Derfor er Arve opptatt av at hver enkelt skal føle seg ivaretatt gjennom en slik prosess. Arve er en empatisk person, noe som reflekteres i hans bekymring over at det er mange aktører i bransjen, uten den nødvendige kompetansen som kreves for å ta på seg det ansvaret som hører med det å veilede andre mennesker innen trening og kosthold. Han er derfor opptatt av at prosessen skal være helsemessig forsvarlig, og ha en forankring i forskning og vitenskap.

Arve har utdanning fra blant annet Akademiet for personlig trening (AFPT) og Norges Idrettshøgskole (NIH) i bunn, med utallige kurs og sertifiseringer på toppen av dette. Han har selv drevet med styrketrening siden 1995, og har i dag hovedvekt på vektløfting og CrossFit.

Les mer
Arve Kristoffersen

Marte Sørmo

Marte Sørmo er utdannet personlig trener og har en bachelor i ernæring. Hun har spesialisert seg innenfor overvekt og fedme med en mastergrad i fedme og helse ved NTNU. Marte har flere års erfaring som personlig trener, kostholdsveileder og bootcamp-instruktør.  Hovedområdet hennes er livsstilsendring og varig vektnedgang for personer med overvekt og fedme, og hun har hjulpet mange av sine kunder med å gå ned i vekt og til å få en bedre helse. 

Personlig har Marte lang erfaring fra både styrketrening og utholdenhetsidrett, og hun har konkurrert i Bikini Fitness. Per nå trener hun mest styrketrening og CrossFit. 

Målet til Marte som coach er å motivere deg, og gi deg de verktøyene du trenger for å oppnå det du ønsker. 

Hun er opptatt av at du skal oppnå varige resultater, med gode rutiner for både trening og kosthold, og å finne gode løsninger som passer for deg og din hverdag. 

Uansett hva målet ditt er, har Marte troen på at med hardt arbeid over tid så kan du oppnå akkurat det du vil, og hun setter krav til deg slik at du oppnår det du ønsker. Hun vil gi deg nyttig og relevant kunnskap om hva som fungerer spesifikt for deg, og vil hjelpe deg til en livsstilsendring som du kan trives med i lang tid fremover.

Les mer
IMG-3435

Ina Moor Mikalsen

Ina Moor Mikalsen er sertifisert personlig trener gjennom Active Education og er utdannet gruppe instruktør. Ina har opparbeidet seg god erfaring når det gjelder trening og kosthold med PT kunder på senter og kunder online. Ina er i utgangspunktet utdannet frisør og vippe- og brynsteknikker, men i og med at hun selv gikk gjennom en livsstilsendring i 2017 fant hun fort ut at det var trening og helse hun ville jobbe med.

Ina er også småbarnsmor. Hun har hatt bekkenløsning og vært gjennom to keisersnitt som hun har trent seg opp igjen etter. Med dette ønsker hun å vise at alle kan hvis de vil og at trening er for alle – uansett utgangspunkt. Det gjelder å finne det som passer for deg!

Styrketrening og et sunt kosthold er en av Inas store lidenskaper, og hun liker å jobbe mot både store og små mål. Hun ønsker at alle skal klare å finne den samme treningsgleden hun selv har, og kjærligheten for god og sunn mat. Som coach ønsker Ina at du skal bli den beste versjonen av deg selv (you do you!).

Les mer
Ina-Moor-Mikalsen

 Kontakt oss ved spørsmål